126+ Antieke Speculaasplank

126+ Antieke Speculaasplank. Leuke antieke houten speculaasplank/koekplank met dierfiguren en man te paard. In één van de figuren staat een inscriptie: V dortmont v huizen antiek, knegsel.

180 00

Uitgelicht 180 00

Leuke antieke houten speculaasplank/koekplank met een bonte verzameling van fraai uitgesneden figuren. In één van de figuren staat een inscriptie: Leuke antieke hollandse houten speculaasplank/koekplank met diverse uitgesneden figuren, dubbelzijdig.

Van dortmont van huizen antiek, sinds 1963.

Leuke antieke hollandse houten speculaasplank/koekplank met diverse uitgesneden figuren, dubbelzijdig. Deze plank heeft een aantrekkelijke kleur en heeft een dikformaat. Van dortmont van huizen antiek, sinds 1963. Aan de ene kant dierfiguren en aan de andere kant afbeeldingen van bloemen, dieren tonnen etc. Vroeger werden deze planken met name door de gilden gemaakt en later door lokale klompenmakers en ambachtslieden. Leuke antieke hollandse houten speculaasplank/koekplank met diverse uitgesneden figuren, dubbelzijdig.

180 00

Ik zie er goed uit.vroeger werden deze planken met name door de gilden gemaakt en later door lokale klompenmakers en. Deze plank heeft een aantrekkelijke kleur en heeft een dik formaat. In één van de figuren staat een inscriptie: Deze plank heeft een aantrekkelijke kleur en heeft een dikformaat. Ik zie er goed uit.vroeger werden deze planken met name door de gilden gemaakt en later door lokale klompenmakers en. Aan de ene kant dierfiguren en aan de andere kant afbeeldingen van bloemen, dieren tonnen etc. Vroeger werden deze planken met name door de gilden gemaakt en later door lokale klompenmakers en ambachtslieden.. Leuke antieke houten speculaasplank/koekplank met een bonte verzameling van fraai uitgesneden figuren.

Popular posts from this blog

Metal Gear Solid 3Ds Cia Qr Code Vers